Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Považujete súčasný sex za zhýralý? Pri radovánkach zo starovekého Babylonu vám zabehne: Robili to všade a kedykoľvek, aj s cudzími

Dávne civilizácie stoja za mnohými úžasnými objavmi a pamiatkami. Po dobre vykonanej práci si dopriali aj hriešne telesné pôžitky.

Dávne civilizácie stoja za mnohými úžasnými objavmi a pamiatkami. Po dobre vykonanej práci si dopriali aj hriešne telesné pôžitky.

Fotogaléria

Z nášho pohľadu sa môže zdať, že vyspelá kultúra Babylonu (cca 2000 n.p.l.) bola doslova posadnutá sexom. Ich sexuálne výstredné praktiky vám stručne objasníme.

Ako priviesť ženu k dychberúcemu orgazmu? Vyskúšajte novú metódu, efekt sa dostaví už za 3 minúty! Zobraziť článok

Sex s otáznikom

Grécky filozof Herodotos vo svojich písomnostiach spomína sex s cudzími ľuďmi. Počas tejto bizarnej tradície boli takmer všetky babylonské ženy raz v živote poslané do chrámu, aby súložili s úplne neznámym človekom.

Je to skoro ako akýsi obrad pre miestne ženy. Tradícia bola pravdepodobne rozšírená a všeobecne akceptovaná. Či za tým bola snaha o osvieženie génov v tejto rozvinutej spoločnosti sa už dnes asi nedozvieme. Pokračovanie na ďalšej strane.

Koľko ľudí túži po riadnom GRUPÁKU, a ktorý národ je na tom najhoršie so sexom: Pozor, pikantné fakty, budete sa červenať! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});