Máte vo svojom okolí "FRENEMIES"? Takýchto ľudí sa čo najskôr zbavte, ich zákernosť vás môže zničiť!

Pasívno-agresívne správanie môže pochádzať od ľudí, ktorí sú vám blízki, stretávate ich pravidelne, možno s nimi aj spolupracujete, na ...

Pasívno-agresívne správanie môže pochádzať od ľudí, ktorí sú vám blízki, stretávate ich pravidelne, možno s nimi aj spolupracujete, na prvý pohľad by sa dokonca dalo povedať, že sú to vaši priatelia. Až na to, že nie sú...

Fotogaléria

Nikdy by ste im nezverili tajomstvo, pretože viete, že by ho buď použili proti vám alebo by ho roztrúbili. Radšej im nehovoríte ani dobré správy, pretože majú tendenciu osočovať všetko, čo je pre vás dôležité.

Je ťažké uveriť tomu, čo hovoria, pretože viete, že vám aj tak klamú. V skratke: Sú to vaši „frenemies“ (kombinácia anglických výrazov „friend“ - priateľ a „enemies“ - nepriatelia).

Takto vyzerá toxické správanie: Ak robí muž na prvých stretnutiach toto, zbystrite! Zobraziť článok

Väčšina z vás vie pomenovať aspoň jednu osobu vo svojom okruhu, ktorá zodpovedá vyššie uvedeným popisom. Ale, ako rozpoznať skutočného šialenca? A oveľa dôležitejšia otázka: Prečo vlastne máte vo svojom blízkom okolí toxických ľudí a neprerušíte s nimi okamžite kontakt?

5 znakov šialenstva vo vašom živote

Nie je žiadnym tajomstvom, že nielen romantické, ale aj platonické vzťahy vedia byť poriadne toxické. Prechádzať nimi môže byť ťažké, pretože nikdy neviete, ako sa k danej osobe správať. Určite je prospešné vedieť, či náhodou aj vy nie ste šialenec. Vy preto, lebo si navrávate, že sú vaši priatelia a oni… Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});