Veštby známej slovenskej jasnovidky Elvíry desia: Rok 2023 bude MIMORIADNE ŤAŽKÝ, tešiť sa môžete len z jednej veci, tvrdí

Ak sa zmýšľanie ľudí nezmení, všetko ostane v starých koľajach, hovorí jasnovidka Elvíra. Slováci sa musia pripraviť na neľahké obdobie, ...

Ak sa zmýšľanie ľudí nezmení, všetko ostane v starých koľajach, hovorí jasnovidka Elvíra. Slováci sa musia pripraviť na neľahké obdobie, treba však myslieť pozitívne, nenechať sa unášať negatívnou vlnou.

Fotogaléria

Jasnovidka Elvíra veští od svojich 11 rokov. Jej veštecké schopnosti sa stále prehlbujú, má dar jasnozrivosti a vidí osudy ľudí. Teraz prezradila Slovákom, čo ich čaká v novom roku, na čo sa treba pripraviť, na čo sa môžu tešiť a čo dokážu zmeniť v prípade, že začnú od seba a zmenia zmýšľanie. 

Naivné a nonstop využívané: Tieto tri znamenia sa nechajú ľahko OKLAMAŤ! Patríte medzi ne? Zobraziť článok

Kedy a ako ste zistili, že máte schopnosti, o ktorých niektorí ľudia len snívajú? Len pár vyvolených totiž dokáže komunikovať s vyššími silami a predpovedať veci, ktoré sa ešte len majú v budúcnosti udiať.

Veštím odmalička. Už v škole som bola iná, vždy som si viac rozumela s chlapcami ako dievčatami. Vtedy som cítila, že sa vo mne niečo deje. Dokonca na dieťa som bola veľmi vyspelá.

Veštecké schopnosti mám po babičke, ktorá sa dožila 93 rokov. Keď som sa pozrela na človeka, muži, ženy aj deti, vycítila som z ich energií, čo sa bude diať. Tieto schopnosti mám od deviatich rokov, veštím od svojich 11 rokov a čím ďalej, tým viac sa mi vyvíjajú.

Aké pomôcky používate pri veštení?

Veštím z kariet, z ruky, z kávy, z písma, ponúkam liečenie z aury, aj očisty robím. Chodia ku mne ženy, muži, aj mladí v pubertálnom veku – od tých 14-15 rokov, podnikatelia, politici, policajti.

Ja nečakám, aby mi niekto povedal o sebe všetko vopred, najprv hovorím ja, potom sa má človek možnosť pýtať. Ľudia sa zaujímajú o zdravie, vzťahy, rodinu, prácu a financie.   

Dá sa veštiť aj na diaľku? Vtedy človeka nevidíte, nevidíte jeho energie, auru…

Áno, ľudia mi volajú z celého Slovenska, aj zo zahraničia. Tiež veľa cestujem. Ja to cítim podľa hlasu, tým dokážem odhaliť charakteristiku dotyčného, všetko o ňom povedať, takže diaľka mi skutočne žiadne problémy nerobí. Ľudia sú spokojní, sú to príjemné rozhovory, ja im poviem všetko – nezatajujem ani tie nepríjemné veci, poradím.  

Pokračovanie na ďalšej strane. 

Pre TIETO tri znamenia bude zima obzvlášť vzrušujúca: LÁSKA na nich číha na každom kroku! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});