Ako vyzerá randenie s princom? Ohováranie a zásah do súkromia! Týmto všetkým si musela prejsť Kate

Rozprávkový život Williama a Kate Middleton je doslova vydretý.

Rozprávkový život Williama a Kate Middleton je doslova vydretý.

Fotogaléria

Začiatok romániku princa Williama a Kate Middleton by sme pokojne mohli nazvať osudom. Počas prvého semestra na univerzite sa zbližovali na spoločných raňajkách; spájali ich štúdiá, ich láska k lyžovaniu aj spoloční priatelia. "Keď som prvýkrát stretol Kate, cítil som, že je na nej niečo veľmi zvláštne," cituje magazín Vogue princa Williama. "A to niečo som túžil preskúmať." 

O Kate, hanblivom dievčati od vedľa, sa v kampuse začalo na plné ústa hovoriť po tom, čo si v spodnej bielizni vykračovala na móle charitatívnej módnej prehliadky. William, sediaci v prvom rade údajne pošepkal svojmu priateľovi Fergusovi Boydovi: „Páni, Fergus, Kate je HOT!" 

Camilla Parker Bowles, Duchess of Cornwall
Nuda na kráľovskom dvore? Nie, ak sa stretnú srandistky Kate a Camilla! Zobraziť článok

Nasledujúci rok sa William, Kate a dvaja ďalší priatelia presťahovali do bytu mimo kampusu. Na začiatku boli len kamaráti, napriek tomu sa William snažil na Kate zapôsobiť. 

"Chcel som uvariť fantastickú večeru," povedal. "Ale určte by som niečo spálil, niečo by sa rozlialo alebo vznietilo. Snažila by sa mi pomôcť a v podstate by kontrolu nad celou tou trápnou situáciou prevzala ona…"

Počas nasledujúcich mesiacov medzi spolužiakmi rozkvitala láska. Na margo postoja ich priateľov William povedal: "Myslím, že najprv boli trochu prekvapení, že sa to stalo, ale neskôr si uvedomili, že je to naozaj pekné…"

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});