Odhaľte nebezpečného psychopata vo svojej blízkosti: Toto ho okamžite prezradí!

Stáva sa vám, že občas nedokážete pochopiť šialené správanie istého človeka, priateľa, či dokonca partnera? Skúste si všímať nasledujúce ...

Stáva sa vám, že občas nedokážete pochopiť šialené správanie istého človeka, priateľa, či dokonca partnera? Skúste si všímať nasledujúce znaky.

Fotogaléria

Označenie „psychopat“ je medzi ľuďmi také časté, že ho časom už ani sami nevedia definovať. Kým niektorí ho používajú v humornom kontexte, toto slovo má v sebe oveľa hlbší a nebezpečnejší význam.

Psychopat je väčšinou človek, ktorému chýba empatia, svedomie, či cit pre morálku. Diagnostikovať takéhoto jedinca vie, samozrejme, iba odborník. Vy si môžete všímať niektoré znaky, ktoré jeho osobnosť z časti odhalia.

undefined
V ktorom ročnom období máte najväčšiu šancu stretnúť toho pravého? Odborníci poznajú odpoveď! Zobraziť článok

Má neodolateľný šarm

Častokrát ide o človeka, ktorý vie, čo a kedy má povedať či urobiť. Už pri prvom stretnutí máte pocit, že ste stretli dokonalého muža na celý život, alebo skvelú kolegyňu.

Nedajte sa však oklamať a všímajte si mimiku. Priveľmi artikuluje? Hľadí vám až do žalúdka, nežmurká? Priateľským správaním sa vás snaží zmanipulovať a dostať tam, kam chce, neuvedomujúc, čo prezrádza jeho tvár.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});