Kate porušila kráľovský protokol: Do hradu priniesla ZAKÁZANÚ vec, pozrite sa, čo nasledovalo

Väčšinou po porušení pravidiel nasleduje trest. O to viac je prísny, pokiaľ sa týka kráľovskej rodiny. Vojvodkyňa však mala šťastie, ...

Väčšinou po porušení pravidiel nasleduje trest. O to viac je prísny, pokiaľ sa týka kráľovskej rodiny. Vojvodkyňa však mala šťastie, toto urobila v roku 2009 s povolením samotnej Alžbety II.

Fotogaléria

Prísny protokol musia dodržiavať všetci členovia kráľovskej rodiny: zahŕňal pravidlá dvornej etikety, stolovania a samozrejme obliekania.

Pokým ich napríklad Meghan (manželka princa Harryho) brala na ľahkú váhu, naproti tomu Kate sa vždy usilovala nesklamať svojim obliekaním či správaním na verejnosti. Možno práve preto si ju zosnulá kráľovná Alžbeta II. obľúbila už od začiatku jej vzťahu s vnukom Williamom.

Obe dámy sa prvýkrát stretli už v roku 2008 na svadbe Petra Phillipsa a Autumn Kelly a po krátkom predstavení bola Kate pozvaná na kráľovnino škótske panstvo Balmoral.

Kate Middleton
Kate PORUŠILA tvrdý palácový protokol, ktorý šokoval bežných ľudí: Prísny ZÁKAZ na jednu vec, za svoj prešľap bude pykať! Zobraziť článok

Tu pre nádejnú budúcu členku svojej rodiny urobila niečo nezvyčajné, len aby sa cítila dobre a uvoľnene.

To, čo teraz už vie široká verejnosť, nebolo dovtedy neznáme. Kate veľmi rada fotografuje, a keď sa o tejto jej záľube dozvedela Alžbeta II., povolila, aby si Williamova oficiálna priateľka zobrala so sebou na Balmoral aj fotoaparát, a mohla tu beztrestne fotiť.

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});