Kate PORUŠILA tvrdý palácový protokol, ktorý šokoval bežných ľudí: Prísny ZÁKAZ na jednu vec, za svoj prešľap bude pykať!

Kráľovský protokol je súbor prísnych pravidiel, ktoré sa majú dôsledne dodržiavať. Je ťažký hlavne pre tých, ktorí sa nenarodia s „modrou ...

Kráľovský protokol je súbor prísnych pravidiel, ktoré sa majú dôsledne dodržiavať. Je ťažký hlavne pre tých, ktorí sa nenarodia s „modrou krvou“.

Fotogaléria

Britská kráľovská rodina si nemôže priať medzi sebou lepšiu osobu ako je Kate: mladá princezná je decentná, elegantná, skromná, pokorná, pracovitá, zdvorilá a hlavne dodržiava pravidlá, kdekoľvek kde reprezentuje svoju rodinu.

Kate Middleton
Bývalá zamestnankyňa princa Williama zhodnotila Katino chovanie: Prezentuje novodobý matriarchát, tvrdí Zobraziť článok

Práve vďaka jej dobrým mravom sa od svadby s princom Williamom nezaplietla do žiadneho veľkého škandálu. Nie sú tak známe žiadne prípady pohoršenia, nakoľko sa Kate odvtedy podvedome pripravovala na možnosť, že sa jedného dňa stane britskou kráľovnou. Dobre vie, že nemôže urobiť chybný krok, pretože ten ju mohol stáť dobrú povesť.

Podľa kráľovských odborníkov sa pre Kate v ostatnom čase niečo zmenilo. Odkedy prevzala novú úlohu princeznej z Walesu, môže sa trochu viac uvoľniť, pretože nad ňou nebdie pozorný zrak nedávno zosnulej kráľovnej Alžbety.

Štvrté kráľovské dieťa na ceste? Hlasy z paláca šepkajú o tehotenstve princeznej Kate! Zobraziť článok

Možno preto sa Kate minule nechtiac zabudla, a urobila niečo, čo sa jej ešte nestalo. Porušila pravidlo prísneho palácového protokolu.

O jej prešľape si prečítajte na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});