Kate porušila kráľovský protokol: Do hradu priniesla ZAKÁZANÚ vec, pozrite sa, čo nasledovalo

Väčšinou po porušení pravidiel nasleduje trest. O to viac je prísny, pokiaľ sa týka kráľovskej rodiny. Vojvodkyňa však mala šťastie, ...

Väčšinou po porušení pravidiel nasleduje trest. O to viac je prísny, pokiaľ sa týka kráľovskej rodiny. Vojvodkyňa však mala šťastie, toto urobila v roku 2009 s povolením samotnej Alžbety II.

Fotogaléria

Podľa novinárky a odborníčky na britskú kráľovskú rodinu Katie Nicholl sa panovníčka snažila urobiť všetko pre to, aby sa Kate v jej prítomnosti cítila príjemne a vedela sa uvoľniť. To, že sa kráľovnej fotky od Kate celkom páčili, bolo skvelým bonusom navyše.

Kate Middleton a Meghan Markle
Tajomstvo z minulosti vyplávalo na povrch: Do krvi urazená Kate, toto si rozhodne NEZASLÚŽILA! Čo sa v paláci udialo? Zobraziť článok

Podľa Nichollovej kráľovná len zriedkavo nechala niekoho mimo svojej rodiny a najbližších priateľov vidieť, aká v skutočnosti je, no Kate sa ju podarilo spoznať. Za spoločné roky si spolu obe dámy vytvorili taký dobrý vzťah, že jej panovníčka dokonca dovolila, aby nafotila niektoré oficiálne fotky, kde bola s princom Philipom a pravnúčatami na Balmorale.

Katina vášeň pre fotenie je už všetkým dobre známa. Jej snímky rodiny sa občas objavia aj na oficiálnom instagramovom účte kráľovskej rodiny.

Kráľovná Alžbeta II. skonala v kruhu svojich najbližších na panstve Balmoral.
Kráľovná Alžbeta II. mala o výzore princezien jasnú predstavu: Toto považovala za TOTÁLNE faux pas! Zobraziť článok
 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});