Kamarátky či najväčšie nepriateľky: Čo hovoria hviezdy na vzťah medzi Kate Middleton a Meghan Markle?

Rozumejú si, alebo nie? Ako švagriné by si mali byť vzájomnou oporou a inšpiráciou. A to nielen kvôli britskej monarchii, ale aj vlastnej ...
  • Galéria7
  • Zdroj: Northfoto, pixabay.com / Hans

Rozumejú si, alebo nie? Ako švagriné by si mali byť vzájomnou oporou a inšpiráciou. A to nielen kvôli britskej monarchii, ale aj vlastnej (ostro sledovanej) rodine.

Fotogaléria

Téme vzťahu manželiek britských princov sa venoval článok na stylecaster.com

Kate Middleton (nar. 9. januára 1982) má Slnko v znamení Kozorožca, Mesiac v znamení Raka a vychádzajúce znamenie Leva. Meghan Markle (nar. 4. augusta 1981) má Slnko v znamení Leva, Mesiac v znamení Váh a vychádzajúce znamenie Raka.

Kate Middleton
Prečo ju nechce nosiť? Jediná farba, ktorej sa vojvodkyňa Kate vyhýba Zobraziť článok

Pri prvom pohľade na ich rodné mapy nevidieť nič sporné, aspoň z astrologického hľadiska. Je tu však jedna vec – majú niekoľko spoločných menších uránových a neptúnskych aspektov, ktoré môžu naznačovať, že ich vzťah je nestály, nekonzistentný a presiaknutý nedorozumeniami. V skutočnosti je veľmi možné, že ich vzťah neustále kolíše medzi horúcim a studeným.

Astrologická kompatibilita medzi nimi nie je vôbec zlá. Katein Mars v diplomatických Váhach sa tiež spája s Meghaninou konjunkciou Mesiaca a Jupitera vo Váhach, čo znamená, že Kate svoju švagrinú vlastne motivuje k tomu, aby bola lepším človekom. Pokračovanie na ďalšej strane. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});