Odstraňovanie chĺpkov na tvári má OBROVSKÚ výhodu, aj efekt je hneď viditeľný. Žiaľ, jedna skupina žien sa dermaplaningu musí vzdať

Ešte stále je veľmi trendy odstraňovanie chĺpkov na tvári, tzv. dermaplaning. Aké účinky však sľubuje a ako presne funguje? Na čo si ...

Ešte stále je veľmi trendy odstraňovanie chĺpkov na tvári, tzv. dermaplaning. Aké účinky však sľubuje a ako presne funguje? Na čo si dať obzvlášť pozor a aký výsledok očakávať?

Fotogaléria

Je pravda, že dermaplaning nie je úplnou novinkou. V Hollywoode, neskôr v Európe a najmä v Ázii, je už dlho trendom. Mnoho kozmetických salónov ponúka ošetrenie tváre a nástroje na holenie tváre si môžete vybrať v drogériách a upraviť sa v pohodlí domova. Čo však holenie tváre vlastne sľubuje?

Vyhnite sa vyrážkam a zápalom po holení: Na toto si dajte v intímnych zónach POZOR a tešte sa z hebkej a zvodnej pokožky! Zobraziť článok

Výhody dermaplaningu

Väčšina ľudí má na tvári chĺpky. Niekto viac, niekto menej. Nie je to o nápadných fúzoch, čarodejníckych vlasoch alebo obočiach, ktoré zrástli. Primárnym cieľom dermaplaningu je množstvo malých, takmer neviditeľných chĺpkov, ktoré sa nachádzajú po celej tvári.

Vďaka tomuto trendu si oholíte obe nohy už za 10 sekúnd!
Vyskúšané, funguje! Vďaka tomuto super triku si oholíte obe nohy za 10 sekúnd Zobraziť článok

Problémom týchto jemných chĺpkov je, že pokrývajú tvár a tá nedokáže správne odrážať dopadajúce svetlo. To je však nevyhnutné pre žiarivú pokožku, ktorú si väčšina ľudí želá.

Výhodou dermaplaningu je, že počas holenia odstraňujete okrem chĺpkov aj odumreté kožné bunky. Výsledkom je ružovejšia a sviežejšia pleť.

Pokožka môže opäť dýchať a kožné bunky sú lepšie zásobené kyslíkom a zložkami z ošetrujúcich produktov, ako sú krémy, masky alebo séra. S dermaplaningom dodáte svojej pleti ďalší skutočný booster starostlivosti, ktorý môžete okamžite vidieť. Okrem toho sa na chĺpkoch už nezachytáva make up ani púder. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});