Predstavte si, že by ste nemali obočie: POZOR BABY, tento desivý beauty trend naberá na popularite!

Zdá sa, že doba, kedy nám boli dokreslené oblúky smiešne, pominula. Ale pozor, aby nám za ňou ešte nebolo ľúto! Nový trend v úprave obočia ...
  • Zdroj: Instagram/ @vanessahudgens

Zdá sa, že doba, kedy nám boli dokreslené oblúky smiešne, pominula. Ale pozor, aby nám za ňou ešte nebolo ľúto! Nový trend v úprave obočia je totiž naozaj zvláštny. Podľa vizážistov však má svoje opodstatnenie.

V celej svojej neviditeľnej sláve je „vyblednuté“ obočie pravdepodobne tým najdivokejším kozmetickým úkonom. Dôkazom je herečka Vanessa Hudgens, ktorá sa na Instagrame prezentuje úplne zmenená s platinovou blond parochňou a patrične zosvetleným obočím.

Doteraz neodpovedala na otázku, či je nový vzhľad súčasťou nového filmu.

„Odfarbené obočie dodáva tvári futuristický vzhľad,“ vysvetľuje vizážistka Diane Kendal, ktorá pred pár mesiacmi dopriala odfarbené obočie modelkám na prehliadke Marca Jacobsa. Na dizajnérovo želanie skombinovala odfarbené obočie s neutrálnou pleťou a „hlbokým“ ličením očí, aby modelkám dodala „gotický prvok“.

Zoznámte sa s TOP beauty vychytávkami: Vizážisti celebrít predstavili kľúčové trendy v mejkape pre nový rok Zobraziť článok

Akokoľvek bizarne to môže vyzerať, odfarbené obočie je na mólach čoraz populárnejšie. Ostáva len dúfať, že tam aj ostane.

Futuristická možno budete, no vaše čelo dostane rozmery, o ktorých sa nesnívalo ani vizážistom Avatara. Preto dobre zvážte, čo sa chystáte urobiť. Pokračovanie na ďalšej strane.

Dievčatá, na TIETO beauty techniky radšej expresne rýchlo zabudnite: Všetkým sú na smiech, nie sú TRENDY a u mužov vôbec nezabodujete! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});