Rebríček najbohatších žien sveta v roku 2022: Nie všetky nadobudli bohatstvo čestne a tvrdou prácou. AHA, na čom zarobili

Najbohatšie ženy sveta často využívajú svoje bohatstvo na filantropické účely. Podporujú umenie, vedu a výskum alebo boj za rodovú rovnosť. ...

Najbohatšie ženy sveta často využívajú svoje bohatstvo na filantropické účely. Podporujú umenie, vedu a výskum alebo boj za rodovú rovnosť. Lenže.

Fotogaléria

Skôr, ako sa k nim dostaneme, si žiaľ musíme povedať dve smutné pravdy. Po prvé, ani jedna z nich sa k svojmu bohatstvu nedostala tvrdou prácou. Ide o dedičky po otcoch a bývalých mužoch. Po druhé, spôsob generovania ich bohatstva nebol vždy etický a v honbe za ziskom znečisťujú životné prostredie. 

Znamenia, ktoré počas života dosiahnu najviac úspechov
Znamenia, ktoré počas života zarobia najviac peňazí: Patríte medzi ne? Zobraziť článok

Julia Koch

Majetok: 60 až 75 miliárd amerických dolárov
Koch Industries pôsobí v oblasti ropy a zemného plynu. Vyrába aj umelé hnojivá či plast. Výsledkom je, že korporátny konglomerát sa už dostal do rôznych kontroverzií a škandálov.

Bratia Kochovci venujú veľké sumy peňazí organizáciám, ktoré chcú oslabiť odbory a sociálne programy. Chcú uvoľniť zákony na ochranu životného prostredia a znížiť dane. Julia Koch sa snaží sprostredkovať iný obraz, avšak odkiaľ pochádzajú peniaze zdedené po smrti manžela Davida Kocha, neschová.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});