Rebríček najštedrejších celebrít: Kto si neváha vyhrnúť rukávy či darovať 25 tisíc náhodnej okoloidúcej?

Za všetkými titulkami v novinách, aférach či drogových škandáloch sa v mnohých slávnych osobnostiach skrýva srdečnosť, štedrosť a chuť ...

Za všetkými titulkami v novinách, aférach či drogových škandáloch sa v mnohých slávnych osobnostiach skrýva srdečnosť, štedrosť a chuť pomáhať. Uvádzame rebríček celebrít, ktorí o mediálnu pozornosť v tejto téme nestoja.

Fotogaléria

David Gilmour

David Gilmour, člen kapely Pink Floyd a najlepší gitarista sveta (Guitarist, 2006), sa o svoje rozprávkové bohatstvo delí s núdznymi a aktívne povzbudzuje ďalšie celebrity, aby ho nasledovali. 

V roku 2003 predal svoj londýnsky dom Earlovi Spencerovi, bratovi princeznej Diany, za 3,6 milióna libier a celú hotovosť odovzdal britskej charitatívnej organizácii Crisis na vybudovanie prístrešia pre bezdomovcov a duševne chorých.

Podporuje aj ďalšie charitatívne a neziskové organizácie ako Greenpeace, Amnesty International a po požiadaní Paula McCartneyho aj organizáciu PETA. V novembri 2003 dostal za dobročinnosť a zásluhy pre hudobnú tvorbu vzácny Kríž Britského Impéria.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});