Muži otvorene: Pre toto kontaktujeme svoje bývalé frajerky!

Zrejme aj vy máte expartnera, ktorý vám z času na čas pošle správu. Ale aký dôvod na to tí chlapi majú? Teraz sa priznali.
  • Zdroj: Getty/filadendron

Zrejme aj vy máte expartnera, ktorý vám z času na čas pošle správu. Ale aký dôvod na to tí chlapi majú? Teraz sa priznali.

Je jedno, že sa váš vzťah skončil a vy ste o ňom nepočuli celé mesiace, alebo aj roky. Potom ako blesk z jasného neba, pípne správa a z ničoho nič sa pýta, ako sa máte. Chvíľu popíšete a potom opäť veľké nič.

O čo mu ale išlo? Chýbate mu? Myslí na vás? Chcel by sa vrátiť? Aj toto vám niekoľko dní chodí po rozume, no odpovede sa pravdepodobne nedočkáte. My sme sa ich opýtali aj za vás. 

"Píšem jej len preto, aby som zistil, kde je a čo robí. Aby som bol úprimný, ide mi o to, aby som sa mal lepšie, aby sa mi viac darilo ako jej. Nemôžem za to, masíruje mi to ego keď vidím, že nemá na mňa…" (Mišo, 28)

5 dôvodov, prečo ženy predstierajú orgazmus! Ruku na srdce, robíte to aj vy? Zobraziť článok

"Vždy jej napíšem na narodeniny. Nemáme sa už o čom baviť, no boli sme spolu dlhé roky, takmer to skončilo svadbou, tak nechcem vyzerať ako totálny nevychovaný blbec. Vždy jej zagratulujem a tým to zhasne." (Viktor, 36) 

"Kvôli sexu. Nič viac, nič menej. Píšem len expriateľkám, na ktoré neviem zabudnúť kvôli sexu. Bol fantastický, tak by som si to ešte rád zopakoval. Vzťah obnoviť nechcem, ale ten sex… Tie, ktoré už majú partnerov, poprípade by som neuspel, nikdy nekontaktujem." (Milan, 25)

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});