Od smrti Paula Walkera ubehne 9 rokov: Výsledky vyšetrovania priniesli smutné fakty o hercovom skone

Tento rok (12. septembra) by hviezda filmov Rýchlo a zbesilo oslávila 49 rokov.

Tento rok (12. septembra) by hviezda filmov Rýchlo a zbesilo oslávila 49 rokov.

Fotogaléria

Paul Walker, známy predovšetkým pre svoju rolu Briana O’Connera v sérií filmov „Rýchlo a zbesilo“, zomrel 30. novembra 2013 v čase voľna medzi natáčaním jej siedmeho pokračovania. Svoju smrť našiel v Porsche, ktorý riadil jeho priateľ. Haváriu pri Los Angeles neprežil ani jeden z nich.

Steve McQueen
Z tohto mrazí: Rakovina nedala Steveovi McQueenovi (†50) žiadnu šancu! Lekári v jeho tele objavili desivý nález, o pár hodín bol mŕtvy Zobraziť článok

Vodičom bol Walkerov priateľ Roger Rodas, s ktorým vlastnil obchod s luxusnými automobilmi. "Vyšetrovatelia určili, že príčinou smrteľnej kolízie bola nebezpečná rýchlosť, a teda neprispôsobená jazda stavu a povahe vozovky," povedal v marci 2014 veliteľ šerifa okresu Los Angeles, Mike Parker.

Walker so svojím 38-ročným kamarátom nemali v krvi žiadne drogy ani alkohol. Obaja muži boli pripútaní bezpečnostnými pásmi a nepochybili ani airbagy, ktoré sa po náraze do stĺpa a niekoľkých stromov nafúkli tak, ako mali, uviedli vyšetrovatelia. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});