Profesionálny spoločník pre dámy Andy: Všade a opakovane zdôrazňujem, že poskytujem výlučne služby spoločníka a nie gigola!

Za  výzorom potetovaného grázlika s holou hlavou a pírsingom sa skrýva normálny  zdatný štyridsiatnik, schopný komunikovať na akúkoľvek ...

Za výzorom potetovaného grázlika s holou hlavou a pírsingom sa skrýva normálny zdatný štyridsiatnik, schopný komunikovať na akúkoľvek tému. A byť k dispozícii v imidži od športového oblečenia na turistiku až po elegantný oblek vhodný na honosný firemný večierok.

Fotogaléria

Ako ťa ženy – klientky predstavujú svojmu okoliu? Prezradia, že si nimi platený spoločník alebo to zahrajú na kamaráta, či rovno partnera?

Prinútila si ma chvíľu spomínať… Fakticky sa ešte nestalo, že by som robil spoločnosť niekde, kde by bolo treba niečo takéto riešiť. Gro mojich stretnutí prebieha len vo dvojici. A ak nie, spravidla hrám konkrétnu, vopred pevne stanovenú a dohodnutú rolu s celým pozadím.

Mám to tak rád, môžem realizovať niečo ako herecké ambície – ak si to tak dovolím nazvať, veľmi zjednodušene a výrazne nadsadene. Žiadnemu širšiemu, poťažmo až neželanému okoliu som doteraz predstavovaný byť nemusel.

Belmondo zostáva frajerom: Dôvody, pre ktoré odmietol Hollywood a prečo potreboval Delona Zobraziť článok

Logicky sa natíska aj pikantná otázka, či ťa po vydarenom večierku nejaká žena nepozvala k sebe na byt na „jednu kávičku“. Profesionálne si odolal alebo v rámci vzájomných sympatii si jej rád vyhovel?

Stáva sa, že ma klientka upozorní, že nič sexuálne neprichádza do úvahy. To svedčí o nepozornom naštudovaní mojej ponuky, pretože všade a opakovane zdôrazňujem, že poskytujem výlučne služby spoločníka a nie gigola.

Stáva sa, že sa klientka vyjadrí, že si nie je istá, či si bude aj nejaké „kávičkové“ služby želať alebo sa chce iba rozprávať či inak baviť. Aj vtedy zopakujem, že som „iba“ spoločníkom, a teda nemusí nad tým ani uvažovať.

Stalo sa, že som vyhovel želaniu zákazníčky veľmi špeciálnou masážou, a to vo finále aj v intímnej oblasti. Píšem to aj niekde na mojich stránkach: služby spoločníka sú o ľudskosti, empatii a snahe vyhovieť formou, ktorá mi neprekáža. Toto – klientkou aj situáciou – bol presne ten prípad.

V princípe ja sám ako muž mám k sexu síce veľmi vrúcny – no zato zvláštny, možno až trocha atypický vzťah. To by však bolo na dlhšie vysvetľovanie a asi skôr v nejakej pikantnejšej rubrike, haha.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});