Profesionálny spoločník pre dámy Andy: Všade a opakovane zdôrazňujem, že poskytujem výlučne služby spoločníka a nie gigola!

Za  výzorom potetovaného grázlika s holou hlavou a pírsingom sa skrýva normálny  zdatný štyridsiatnik, schopný komunikovať na akúkoľvek ...

Za výzorom potetovaného grázlika s holou hlavou a pírsingom sa skrýva normálny zdatný štyridsiatnik, schopný komunikovať na akúkoľvek tému. A byť k dispozícii v imidži od športového oblečenia na turistiku až po elegantný oblek vhodný na honosný firemný večierok.

Fotogaléria

Prerástla povedzme pracovná ponuka aj do lásky?

Jeden jediný raz, zato však do jedného z najvýraznejších vzťahov v mojom živote. Môj malý svet sa vďaka tomu na istý čas tak trocha prevrátil naruby – v najlepšom zmysle slova. Vo viacerých oblastiach sa mi otvorili možnosti, ktoré som si predtým vôbec nepredstavoval.

Žiaľ, štandardne skôr nie je možné mať vzťah popri tejto profesii. Dokážeš si predstaviť partnerku akceptujúcu stretávanie sa s cudzími ženami, ale vlastne aj mužmi? Akokoľvek „slušným“, nevinným a neškodným toto stretávanie v realite je… Ja síce áno, ale na stretnutie s ňou zatiaľ ešte len čakám.

Muži verzus ženy: Kto sa zamiluje ako prvý? Výsledok štúdie šokuje verejnosť! Zobraziť článok

Pri objednávke služby sa logicky situácii prispôsobuješ ty, ale môžeš prezradiť, aké sprevádzanie sa najviac páčilo tebe? Bola to párty, alebo návšteva pamiatok či skôr nejaká turistika?

Jedným z najpríjemnejších zážitkov v ostatnom období bola spoločnosť, ktorú som poskytoval v jednom z našich najdrahších hotelov pri Štrbskom plese.

Moje „povinnosti“ spoločníka trvali celkovo asi 3 hodiny, no v hoteli som na účet klientov strávil 3 dni a 2 noci. Užil som si dosýta všetky jeho služby. Bol z toho teda veľmi príjemný výlet s neobmedzeným wellness.

Je už čas na niečo pikantnejšie, čítajte ďalej.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});