Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Zaslúži si váš chlap v posteli rozmaznávať? Nebuďte ako nafukovacia bábika s umelou vagínou, TAKTO mu splňte erotické sny

Existujú mužskí jedinci, ktorí svoje ženy zbytočne nevytáčajú a zaslúžia si aj to povestné „modré z neba“. Takých si treba pravidelne ...

Existujú mužskí jedinci, ktorí svoje ženy zbytočne nevytáčajú a zaslúžia si aj to povestné „modré z neba“. Takých si treba pravidelne hýčkať, hlavne v posteli.

Fotogaléria

To znamená, že pri erotických radovánkach treba myslieť aj na ich tajné sny. Ale ľahnúť si ako umelá figurína z výkladu na matrac à la „rob si so mnou čo chceš“ to rozhodne nie je. Máme osvedčené tipy, ako im ulahodiť:

1. Buďte trochu neslušné

To neznamená, že by ste zrazu mali počas sexu začať kričať nechutné veci, ale občas ho môžete prekvapiť jemne pikantnejším slovníkom. Je to občas najlepší spôsob, ako sa muži dostanú do stavu poriadneho vzrušia. Veľa žien sa to hanbí urobiť, ale naberte odvahu a skúste to. Nabudúce to už bude ľahšie.

Radšej hrubší a kratší, alebo tenší a dlhší? Slovenky prezradili, akú má mať ideálny muž dole "výbavu“ Zobraziť článok

2. Prevezmite v posteli kontrolu

Keď vás požiada, aby ste teraz prevzali velenie „posteľnej operácie“ vy, tak chce, aby ste mu povedali, čo má robiť. Neváhajte a rovno mu povedzte, v akej polohe sa chcete milovať Spočiatku to bude asi zvláštne, ale potom si na to zvyknete. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});