Profesionálny spoločník pre dámy Andy: Všade a opakovane zdôrazňujem, že poskytujem výlučne služby spoločníka a nie gigola!

Za  výzorom potetovaného grázlika s holou hlavou a pírsingom sa skrýva normálny  zdatný štyridsiatnik, schopný komunikovať na akúkoľvek ...

Za výzorom potetovaného grázlika s holou hlavou a pírsingom sa skrýva normálny zdatný štyridsiatnik, schopný komunikovať na akúkoľvek tému. A byť k dispozícii v imidži od športového oblečenia na turistiku až po elegantný oblek vhodný na honosný firemný večierok.

Fotogaléria

Na svojom webe viraco.sk máš dokonca vystavený aj cenník za tvoju spoločnosť. Na prvý pohľad sú ceny naozaj solídne. Zaujíma klientky skôr suma, alebo dobré referencie?

Moje ceny sú viac než priaznivé nielen podľa mňa, ale aj podľa klientov. Ak si v tomto smere niekto niečo overuje, tak len to, či sú skutočne tak nízke, ako uvádzam. (Sú.) No a referenciami o mne, o mojom zmýšľaní, názoroch a postojoch, no v neposlednom rade o mojom vyjadrovaní sa a úrovni, sú moje vlastné weby.

Viraco ako domovská základňa služieb spoločníka, plus moja osobná blogová stránka, na ktorú aj odtiaľ odkazujem. Moja klientela si spravidla vopred urobí celkom dobrý prehľad o mne. Nedivím sa, predsa len sú moje služby u nás pomerne raritou. 

undefined
Držte krok s dobou: 5 zlatých pravidiel moderného randenia! Poznáte všetky? Zobraziť článok

Je na Slovensku v tejto profesii medzi mužmi vôbec nejaká konkurencia?

Predpokladám, že si si robila „domácu úlohu“ a skúšala si aspoň okrajovo googliť. Ak sa ti podarilo niekoho nájsť, tak možno jedného či dvoch ďalších. A bavíme sa o spoločníkoch, nie gigoloch. I keď na rozdiel odo mňa, mám dojem, že moja konkurencia tieto profesie spravidla kumuluje.

Toho ja, možno na moju smolu, nie som schopný a nemá pre mňa zmysel siliť to používaním chemických podporných látok. Určite všetci chápeme, čo mám na mysli. Všetci, ktorých ja poznám, evidujem či o ktorých tak nejako tuším, pôsobia v hlavnom meste.

Russell Brand, Simon Cowell, Dennis Rodman
Spoznajte najväčších sukničkárov v histórii: Prvý v zozname vystriedal viac ako 5 000 žien! Zobraziť článok

Čo považuješ na tejto práci za najlepší nefinančný benefit?

Vlastne som to vysvetlil v prvom bode. Navyše teším sa, ak zostanem s klientkou v kontakte a síce na takej nejakej kamarátskej báze. Človek nikdy nevie, koho a čo mu život privedie do cesty a akou formou. Napokon, je to jedno z mojich životných mott.

Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});