Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Veď by jej chuderke zabehlo... Pýtali sme sa Slovákov, či praktizujú sexting: Týmto nás odrovnali

Bez všadeprítomného mobilu si nevieme predstaviť fungovať v pracovnej či osobnej sfére. Po práci a zábave prináša aj potrebné vzrušenie. ...

Bez všadeprítomného mobilu si nevieme predstaviť fungovať v pracovnej či osobnej sfére. Po práci a zábave prináša aj potrebné vzrušenie. Okrem zamilovaných textových správ dostali priestor aj šteklivé fotky a videá. Fyzická vzdialenosť partnerov či milencov tak prestala byť prekážkou.

Fotogaléria

Nebudeme si klamať, že sexting funguje iba pri čerstvo zamilovaných párikoch. Je dobrým štartérom vášne aj pre dlhoročné dvojice, ktorých milostný život časom ubieha do stereotypu à la „dnes je streda, sexík treba“.

Rovnako tak sa horúce správy a fotky nájdu v mobile vysokoškoláčky aj zrelej maminy. Podľa amerických sexuológov Kinseyho inštitútu s ním má skúsenosť asi 30 percent ľudí.

Bez úplnej dôvery to nejde

Pravidlo číslo 1 – maximálna dôvera voči druhej strane. Dlhoročný partner je určite spoľahlivejší ako mesačná známosť. V prípade pochybností to viete vyriešiť doslova šalamúnsky.

Žiadna tvár, žiadne jasne identifikovateľné znaky ako napr. jasné tetovanie, materské znamienka, výhľad z domu … Dobrú službu urobí aj parochňa či škraboška.

sex
Intenzívnejší orgazmus vďaka jednej veci: Nikdy by ste nepovedali, aké je to jednoduché! Zobraziť článok

Ups… a čo teraz?

Riziko sextingu je jasné, a bolestivé. Viete sa zaručiť, že vaše pikantné fotky (ex)náprotivok niekde neuverejní na internete (a ten si bohužiaľ všetko pamätá), alebo inak nezneužije? Sú ľahkým nástrojom na vydieranie, a bohužiaľ sa to nevyhýba ani mladistvým ročníkom.

Poriadne peklo sa vie rozpútať aj v prípade, ak chvíľkovo citovo pobláznená manželka pošle milencovi nahú fotku, a ten ju ňou po rozchode začne vydierať, že ju s radosťou ukáže parohatému manželovi. To naozaj nikto nepotrebuje.

Aby ste tomu zabránili, robte sexting len s ľuďmi, ktorým dôverujete. Stanovte si vopred pravidlá odstraňovania týchto materiálov. Aj pri opatrnosti vždy existuje šanca, že niekto iný uvidí vaše šteklivé sexty.

Dôkladne vymažte všetky fotografie alebo médiá podľa dohody so sextingovým partnerom. Odstráňte ich aj z digitálnych odpadkových košov a cloudového úložiska.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});