Držte krok s dobou: 5 zlatých pravidiel moderného randenia! Poznáte všetky?

Doba sa veľmi rýchlo mení, moderné technológie prinášajú viac príležitostí, zaužívané tradície počas randenia vystriedali uvoľnenejšie ...

Doba sa veľmi rýchlo mení, moderné technológie prinášajú viac príležitostí, zaužívané tradície počas randenia vystriedali uvoľnenejšie pravidlá. Ale ako ďaleko sa môže zájsť a čo je lepšie radšej nemeniť?

Fotogaléria

Kedysi sa ľudia stretávali na dedinských zábavách, v mestách existovali kluby pre mladých, kde sa mohli spoznávať a stretávať sa.

Moderné technológie však priniesli veľa možností, okrem toho, že chlapa si viete nájsť swipovaním bez toho, aby ste prekročili prah svojho bytu, aj level randenia je už niekde inde.

Lenže niektoré tradície by mali ostať zachované, nikdy by sa nemalo zabudnúť na slušné správanie, až tak ležérne pôsobiť pred žiadnym chlapom nemusíte. 

Ako prísť o muža za 10 dní
Ako prísť o muža za desať dní: Pozor, neurobte aj vy tieto brutálne chyby! Zobraziť článok

1. Rande do týždňa

Zoznamovacie appky občas dokážu poriadne skomplikovať život. Četujete do neskorých nočných hodín, zveríte sa sympatickému neznámemu aj s tým, o čom by ste možno dlhé mesiace ešte mlčali, dávate mu otázky, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani skúsený psychológ.

Sociálne siete z vás robia z časti anonymnú osobu, iné je to však vždy počas stretnutia. Ak ste si sadli, príde ten čas, kedy sa pozriete do očí toho druhého. Podľa nepísaných pravidiel má stretnutie iniciovať muž a najlepšie, ak tak urobí do týždňa. Ak sa tak nestane, niečo nie je úplne s kostolným. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});