Komunikácia, kreativita, asertivita... Ako mamička na materskej ste sa veľa naučili: Takto svoje schopnosti premeníte na peniaze!

Ste práve na rodičovskej dovolenke a nemáte chuť sa vrátiť do svojho pôvodného zamestnania? Patríte k ženám, ktoré potrebujú radikálnu ...

Ste práve na rodičovskej dovolenke a nemáte chuť sa vrátiť do svojho pôvodného zamestnania? Patríte k ženám, ktoré potrebujú radikálnu zmenu!

Fotogaléria

Zručnosti, ktoré ovládate iste poznáte. Disponujete nimi v podstate od detstva. Je dobré si ich spísať a uvedomiť si ich hodnotu. Zoznam „soft“ a „hard“ skills doplňte o svoje silné stránky.

Na slabé stránky zabudnite, ak nie sú riešiteľné okamžite (napríklad nedochvíľnosť).

Nie ste si istá? Spýtajte sa viacerých priateľov či rodinných príslušníkov a nechajte im čas na premyslenie. Otázky typu: „Aké sú moje silné stránky? V čom som podľa teba naozaj dobrá?" vám pomôžu pozrieť sa na seba očami iných ľudí, a presne to potrebujete!

Nenechali nič na náhodu, poistili sa veľmi dobre: Slávne krásky, ktoré popri láske získali aj miliardárov Zobraziť článok

Ďalšou možnosťou je tvoriť si myšlienkové mapy (vo svojom vyhľadávači iste nájdete dostatočné množstvo odpovedí, ako začať). Spočiatku bude výsledok možno trochu rozpačitý, ale posunie vás ďalej k poznaniu samej seba.

Všímajte si, aký druh činnosti vás napĺňa a nabíja energiou a aký vás naopak nudí a frustruje. Buďte k sebe a k svojmu okoliu úprimná, hovorte priamo a nebojte sa povedať nahlas, čo chcete. Verte si.

Ako byť silnou a rešpektovanou ženskou? Ak robíte toto, nikdy vás nebudú brať vážne! 7 rád, ktoré si vezmite k srdcu Zobraziť článok

Ako matka iste navštevujete detské ihriská na ktorých stretávate mnoho cudzích ľudí. Možno ich sledujete s nevôľou, možno s nezáujmom alebo ste hanblivá. Odhoďte zábrany! 

Približne polovica žien sa po rodičovskej dovolenke nevráti na svoje pôvodné pracovné miesto. Viete čo to znamená? Pravdepodobne polovica matiek na tom istom ihrisku rieši podobný, ak nie úplne rovnaký problém ako vy. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});