Ako byť silnou a rešpektovanou ženskou? Ak robíte toto, nikdy vás nebudú brať vážne! 7 rád, ktoré si vezmite k srdcu

Máte pocit, že vás okolie alebo partner neberú vážne? Napriek tomu, že rešpekt je silnejší ako sympatie, nie je vôbec náročné si ho získať. ...
  • Zdroj: Getty/izusek

Máte pocit, že vás okolie alebo partner neberú vážne? Napriek tomu, že rešpekt je silnejší ako sympatie, nie je vôbec náročné si ho získať. Poďme na to!

1. Rešpektujte sa

Začnite od seba. Zaobchádzate so sebou láskavo a s rešpektom? Dbáte na svoje fyzické a duševné potreby a túžby? Ak nie, nemôžete očakávať, že to bude robiť váš partner alebo priatelia. Neberiete sa vážne, tak prečo by vás mali brať vážne ostatní?


Dominika Rajznerová
Psychologička Dominika Rajznerová: Slovné spojenie “chcem sa zabiť” zadávajú do internetového vyhľadávača mladí Slováci najviac Zobraziť článok

2. Dodržte, čo ste sľúbili

Ste pripravená byť vždy a všade a všetkým pomôcť. Zároveň nepremýšľate nad tým, koľko práce a časového nasadenia z toho vyplýva. To vedie k nerozmysleným sľubom, ktoré napokon často ostanú nesplnené. Pomôžte, ak viete a môžete, ale vždy si dobre premyslite, či na to, čo ste sľúbili máte čas a chuť. Naučte sa povedať nie.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});