Najvyššie IQ a mimoriadne schopnosti: Najinteligentnejší ľudia sa rodia v týchto znameniach!

Každé znamenie zverokruhu má svoje silné a slabé stránky, ale pokiaľ ide o inteligenciu, nasledujúce dve vyčnievajú z davu!

Každé znamenie zverokruhu má svoje silné a slabé stránky, ale pokiaľ ide o inteligenciu, nasledujúce dve vyčnievajú z davu!

Fotogaléria

Astrológovia nie sú v otázke najinteligentnejších znamení celkom jednoznační. V skutočnosti má ísť o spojenie Vodnára a Škorpióna, ktorí vedú rebríček z dvoch dôvodov:

Ľudia narodení v znamení Vodnára majú disponovať najvyššou úrovňou analytickej inteligencie, ktorá sa meria kognitívnymi schopnosťami a IQ. Škorpióni sú, naopak, senzitívnejší. Dokážu posúdiť a pochopiť svet ako celok, čo znamená, že ho nevnímajú takpovediac iba „cez tabuľky“. 

Neil Crabtree, astrológ z Mayo School of Astrology, však upozorňuje aj na mimoriadne schopnosti a praktickosť Blížencov a Váh, čo im dáva možnosť viesť bohatý a naplnený život. Rak a Ryby emocionálne najinteligentnejšie znamenia – inými slovami, sú empatické, pokojné a so svojimi pocitmi dokážu narábať ako nikto iný.

Kým Býk, Panna a Kozorožec sú stelesnením rozvážnosti, tvrdohlavý Baran, nebojácny Lev a impulzívny Strelec sú náchylnejší riskovať, vďaka čomu obsadzujú tie najvýznamnejšie pracovné pozície.

Tušíte, po čom váš partner túži?
Máte nového chlapa a netušíte, čím ho potešiť v posteli? Riaďte sa podľa jeho znamenia a V SEXE neurobíte chybu! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});