Musela som si ľahnúť na stôl, roztiahnuť nohy a... NOVÉ nechutné svedectvá Paris Hilton o zneužívaní na internáte!

O kontroverzných praktikách v špeciálnej škole Provo Canyon hovorila už vo svojom biografickom dokumente This is Paris Hilton. Teraz ...

O kontroverzných praktikách v špeciálnej škole Provo Canyon hovorila už vo svojom biografickom dokumente This is Paris Hilton. Teraz však vyrozprávala celú pravdu a šokovala verejnosť.

Fotogaléria

Zároveň sa k zneužívaniu vyjadrila aj na svojom Twitteri. Ten obsahuje príbehy viacerých študentov, ktorí si prešli podobným peklom a prežili. Žiaľ, nie všetci mali podobné šťastie. The Times údajne identifikoval minimálne troch z nich, ktorí v tomto zariadení prišli o život.

Paris Hilton
Neočakávané priznanie Paris Hilton: Desivé momenty, a trauma zo sexuálneho zneužívania na internátnej škole Zobraziť článok

Prostredníctvom Twitteru odkrýva ďalšie podrobnosti: „Nevyspatá a pod vplyvom liekov som nechápala, čo sa deje. Bola som nútená ľahnúť si na čalúnený stôl, roztiahnuť nohy a podrobiť sa cervikálnym vyšetreniam," šokuje známa herečka a speváčka. Keď sa snažila vzpierať, bola okríknutá, aby držala hubu a zostala pokojná.

Paris Hilton už niekoľko mesiacov lobuje vo Washington DC za legislatívu v oblasti školstva. Tá by mala priniesť striktnejšie regulácie a zamedzila by podobnému zneužívaniu detí v školských zariadeniach. Ako píše: „Moje detstvo mi bolo ukradnuté a zabíja ma, že sa to stále deje aj iným nevinným deťom!"

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});