Neočakávané priznanie Paris Hilton: Desivé momenty, a trauma zo sexuálneho zneužívania na internátnej škole

Roky to v sebe držala, ale teraz s dlhým odstupom rokov opísala desivé momenty zo školského zariadenia Provo Canyon v Utahu.

Roky to v sebe držala, ale teraz s dlhým odstupom rokov opísala desivé momenty zo školského zariadenia Provo Canyon v Utahu.

Fotogaléria

"Veľmi neskoro v noci, bolo to okolo tretej alebo štvrtej hodiny ráno, brali mňa a ďalšie dievčatá do takej miestnosti a vykonávali lekárske vyšetrenia," tvrdila Paris Hilton v článku pre New York Times. Téme sa venoval aj web pagesix.com.

Ďalej uviedla, že to "ani to nebolo s lekárom", ale skôr "to bolo niekoľko rôznych členov personálu, ktorí nás nechali ležať na stole a strkali do nás prsty.“ „Ale teraz sa mi to stále vracia a myslím na to. A keď sa na to pozerám ako dospelá, tak to určite bolo sexuálne zneužívanie."

V 16-tich ju rodičia poslali do internátnej Provo Canyon School v Utahu kvôli jej rebelskej povahe. Bola tam jedenásť mesiacov, kým ju priviedli späť domov.

V roku 2020 Paris vydala dokumentárny film „This Is Paris“, v ktorom vykreslila podrobnejší obraz svojej problémovej mladosti a traumatického zážitku z internátnej školy.

Paris Hilton
Hľadáte prácu snov? Paris Hilton vám ukáže, ako zarobiť milióny za pár hodín! Zobraziť článok

 „Je dôležité otvoriť sa o týchto bolestivých momentoch, aby som sa mohla vyliečiť a pomôcť ukončiť toto zneužívanie.“ Paris v minulosti neustále hovorila o svojom pobyte v kontroverznej internátnej škole a verejne žiadala reformu týchto zariadení. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});