Musela som si ľahnúť na stôl, roztiahnuť nohy a... NOVÉ nechutné svedectvá Paris Hilton o zneužívaní na internáte!

O kontroverzných praktikách v špeciálnej škole Provo Canyon hovorila už vo svojom biografickom dokumente This is Paris Hilton. Teraz ...

O kontroverzných praktikách v špeciálnej škole Provo Canyon hovorila už vo svojom biografickom dokumente This is Paris Hilton. Teraz však vyrozprávala celú pravdu a šokovala verejnosť.

Fotogaléria

Kontroverzná celebrita sa rozhodla prehovoriť pre New York Times. Tvrdí, že ju sexuálne obťažovali na špeciálnej internátnej škole určenej pre nezvládnuteľných tínedžerov. Do tej Paris Hilton umiestnili jej vlastní rodičia. V škole ich často zobúdzali skoro ráno. Personál tvrdil, že ide o lekárske prehliadky.

„Nebolo to ani u lekára – bolo to s niekoľkými rôznymi zamestnancami, ktorí nás nechali ležať na stole a strkali do nás prsty… Neviem, čo robili, ale určite to nebol lekár," hovorí Paris vo videu.

„Bolo to naozaj strašidelné a niečo, čo som skutočne blokovala dlhé roky, ale teraz sa to stále vracia a myslím na to. Teraz, keď sa pozriem späť ako dospelá žena, viem, že to určite bolo sexuálne zneužívanie," dodáva. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});