Nebezpečná MILENKA na obzore: 5 jasných signálov, že vás podvádza s ATRAKTÍVNOU kolegyňou!

Existujú signály, ktoré naznačujú,  že váš partner má vzťah na pracovisku, alebo sa tam objavil niekto, kto sa mu páči. Netreba hneď ...

Existujú signály, ktoré naznačujú, že váš partner má vzťah na pracovisku, alebo sa tam objavil niekto, kto sa mu páči. Netreba hneď panikáriť, no ak sa na neho vzťahuje viac z uvedených, možno ste vo vzťahu traja.

Fotogaléria

3. Chce uspieť v práci

Pokiaľ stále dookola verklíkoval, ako sa mu do práce nechce, ako to tam neznáša, ako podá výpoveď a zrazu sa táto jeho rétorika zmení. Niekto za touto náhlou zmenou je! Veď ten váš sa teší do práce, pospevuje si, postáva pred zrkadlom a potrpí si na svoj výzor…

Podozrivé je aj to, ak sa začne zapájať do rôznych projektov a snaží sa v práci uspieť. Doteraz sa totiž nič také nekonalo. Je to 180-stupňový obrat (ak mu neponúkli za tieto aktivity dvojnásobný plat), začnite si ho viac všímať a byť obozretnejšia. 

Prečo muži podvádzajú svoje partnerky: Šokujúce odpovede slobodných, ženatých aj rozvedených! Zobraziť článok

4. Vôbec o svojej práci nehovorí

V práci trávime veľa času, preto je prirodzené, že o nej rozprávame. Či sú to rôzne projekty alebo nedorozumenia medzi kolegami, radi sa o to podelíme zo svojou polovičkou. Doteraz to tak bolo vždy, no mení sa to. 

Partner už o práci nehovorí, nespomína svojich kolegov, máte podozrenie, že niečo tají. Nemyslite hneď na to najhoršie, možno má vyčerpávajúce týždne a je rád, keď doma vypne. Ak je však jeho práca istý čas na zozname neželaných tém, on z vás na plafóne, keď sa pýtate, začnite sledovať situáciu. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});