Ako Shakira odhalila partnerovu neveru: Jeho mobil ani oblečenie za tým nehľadajte, prezradila ho JEDINÁ vec v kuchyni, tvrdí

Podozrievavá žena je silný protivník, ktorého neradno podceňovať. O tom by vedel rozprávať Shakirin bývalý partner Gerard Piqué.
  • Galéria10
  • Zdroj: Northfoto, reprofoto YouTube / Shakira

Podozrievavá žena je silný protivník, ktorého neradno podceňovať. O tom by vedel rozprávať Shakirin bývalý partner Gerard Piqué.

Fotogaléria

Bývalý španielsky futbalista a kolumbijská speváčka boli párom snov, ktorý sa staral o dve spoločné deti. Počas leta 2022 však ich desaťročný rozprávkový vzťah dostal ťažkú ranu.

Kvôli Camille podviedol Charles nielen Dianu: Horkokrvná dcéra bohatého škótskeho statkára ho vyhodila KRUTÝMI SLOVAMI! Zobraziť článok

Dôvodom bola nevera, kedy záletník vymenil latino hviezdu za o 23 rokov mladšiu vysokoškoláčku. Počiatočné podozrenie jej potvrdili aj najatí súkromní detektívi. Dňa 4.7.2022 bol oficiálne ohlásený ich rozchod.

Poznali sme dôvod krachu vzťahu, ale dlho nebolo známe samotné odhalenie. Shakira prvýkrát po dlhých mesiacoch v This Morning verejne prehovorila o tom, ako zistila, že ju Piqué podvádza a inou ženou. Pokračovanie na ďalšej strane.

Speváčka Shakira a jej vzťahy: Piqué aj ďalší muži, s ktorými jej to nevyšlo! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});