Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Zamysleli ste sa, čo znamenajú vaše erotické sny? Sex s nechutným kolegom, či milenec neveštia NIČ DOBRÉ

Ale no tak, pokojne sa k nim priznajte, zažívame ich všetci. Tiež tesne po prebudení väčšinou zažívame rozpačitú chvíľu, či sa to stalo ...

Ale no tak, pokojne sa k nim priznajte, zažívame ich všetci. Tiež tesne po prebudení väčšinou zažívame rozpačitú chvíľu, či sa to stalo naozaj, alebo to bol len sen pre dospelých.

Fotogaléria

Podľa amerického psychológa a analytika snov Iana Wallacea existuje sto snových motívov, ktoré sa opakovane snívajú ľuďom na celom svete bez ohľadu na krajinu alebo kultúru. Dokonca tri z nich sú najčastejšie – prenasledovanie, vypadávanie zubov a nemožnosť nájsť toaletu.

Sex s viacerými mužmi naraz: Krásky, ktoré prežili horúci GRUPÁK, ale aj také, ktoré ostali len pri vlhkých snoch! Zobraziť článok

Po adrenalínových a nepríjemných snoch sú tu aj šteklivo erotické. Tie podľa neho väčšinou nemajú nič spoločné so sexom. Všetko je o vás a veciach, ktoré sa dejú vo vašom podvedomí. Tak napríklad:

Sex s neznámym

Zažili ste milovanie a ani neviete s kým, lebo mu lebo mu nebolo vidieť do tváre? Znamená to, že čelíte nejakému nevyriešenému problému. Možno ste ešte neprišli na jeho riešenie, alebo sa bojíte len konať.

Ilustračná foto
Robila som bordelmamu: Nemyslite si, že v erotických salónoch pracuje spodina, oveľa horšie ženy sú vonku Zobraziť článok

Sex s nechutným kolegom

Áno, aj taký sen sa občas podarí. Najprv sa pýtate – prečo „práve s ním?“, a v druhom kole, „čo to malo znamenať?“. Vo vašom podvedomí tá osoba pôsobí závisť, hovorí expert Ian Wallace. Pravdepodobne mu závidíte atraktívne vlastnosti alebo odborné zručnosti, ktoré vám chýbajú.

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});