Neuveriteľne efektívny cvik na vagínu pre LEPŠÍ SEX: Týmto si spevníte svaly TAM DOLU nielen po pôrode

Ak ste matkou, pravdepodobne ste si všimli, že vaša vagína a všetko „tam dole“ nie je rovnaké ako pred pôrodom. Napriek tomu nemusíte ...
  • Zdroj: iStock

Ak ste matkou, pravdepodobne ste si všimli, že vaša vagína a všetko „tam dole“ nie je rovnaké ako pred pôrodom. Napriek tomu nemusíte zúfať, na všetko existuje riešenie.

Dobrou správou je, že cvičením si dokážeme vyriešiť veľké množstvo problémov - nielen po pôrode, ale celkovo. Tento cvik teda nie je určený iba matkám, ale všetkým ženám, ktoré majú oslabené panvové dno, bolestivý sex a problémy s únikom moču.

Tiež sa vám stáva, že máte pocit, že "to" už neudržíte a nutne potrebujete utekať na toaletu? Môže sa vám to stať kedykoľvek, dokonca aj pri nevinnom skákaní na trampolíne, švihadle, dlhom státí, či cvičení. Ide o jasný signál, že musíte posilniť svoje panvové dno. 

Vaginálna suchosť: Problém, ktorý trápi slečny aj seniorky, môže mať vážne dopady. Vzťah v troskách je len začiatok Zobraziť článok

Aký cvik je ideálny?                         

Cvikom na posilnenie panvového dna a vaginálnych svalov hovoríme všeobecne Kegelove cviky. Sú to pohyby, ktorými si účinne spevníte svaly a vyriešite tak svoje intímne problémy. Okrem iného, tento cvik pomôže aj pri inkontinencii (nechcenom úniku moču) či statike panvy a chrbtice.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});