Neuveriteľne efektívny cvik na vagínu pre LEPŠÍ SEX: Týmto si spevníte svaly TAM DOLU nielen po pôrode

Ak ste matkou, pravdepodobne ste si všimli, že vaša vagína a všetko „tam dole“ nie je rovnaké ako pred pôrodom. Napriek tomu nemusíte ...
  • Zdroj: iStock

Ak ste matkou, pravdepodobne ste si všimli, že vaša vagína a všetko „tam dole“ nie je rovnaké ako pred pôrodom. Napriek tomu nemusíte zúfať, na všetko existuje riešenie.

Medzi ďalšie plusy patrí aj zlepšenie kvality sexuálneho života, silnejší orgazmus a odstránenie bolestí počas sexu.

Mostík

Položte si podložku na zem a ľahnite si na chrbát. Nohy mierne rozkročte a pokrčte, pevne ich položte na zem a päty sa snažte mať čo najbližšie k zadku kvôli stabilite.

Beautiful woman's body with flower covering her intimate place in the bathroom
Prirodzená vôňa vagíny dokáže mužov pekne rozpáliť: Dámy, zabudnite na vylepšováky, v hre sú tieto dobroty! Zobraziť článok

Rukami sa zaprite o zem, nadýchnite sa a pomaly zdvíhajte zadok a panvu smerom hore s výdychom, akoby ste robili most. Skúste v tejto polohe pár sekúnd zotrvať a potom pomaly klesnite späť na zem - s nádychom. Zopakujte tento cvik niekoľkokrát po sebe. Na začiatok stačí, ak spravíte 10 pomalých opakovaní a neskôr opakovania a série pridávajte.

Vďaka tomuto cvičeniu môžete už o pár týždňov cítiť výsledky. Tešiť sa vďaka nemu už čoskoro budete aj z pevnejšej chrbtice, brucha aj zadku.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});