Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Ostali ste dlhšie bez sexu: Čo sa deje s vašou vagínou, keď s ním opäť začnete? Dámy, aj pre toto treba častejšie MASTURBOVAŤ!

V živote občas nastanú aj obdobia, v ktorých chýba sexuálny partner. To ženu v aktívnom veku asi dvakrát nepoteší. Ale ako sa „obdobie ...

V živote občas nastanú aj obdobia, v ktorých chýba sexuálny partner. To ženu v aktívnom veku asi dvakrát nepoteší. Ale ako sa „obdobie sucha“ prejaví na roztúženej mušličke?

Fotogaléria

Veď sex priaznivo pôsobí  na tele aj na duši, navyše sa ním dajú príjemne spaľovať kalórie (nie veľa, ale predsa), znižuje stres a funguje ako prirodzený prostriedok proti bolesti (áno, aj hlavy).

Vaša vagína a cvičenie
3 veci, ktorými škodíte vašej vagíne: Ruku na srdce, robíte s legínami toto? Zobraziť článok

Bez pravidelného pohlavného styku sa vagína môže stiahnuť a jej tkanivá sa môžu stenčiť a zhorší sa im pružnosť, takže sa môžu počas obnoveného styku poraniť a mierne krvácať. To môže byť také nepríjemné, že sa ženy s týmito príznakmi vyhýbajú sexu, čo môže situáciu ešte zhoršiť.

Úprimné priznania troch žien
Úprimné priznania troch žien: Pre toto sme sa rozhodli vzdať sexu! Zobraziť článok

Môže to bolieť. Hlavne ak ste nemali sex už niekoľko rokov (preto sa neoplatí vynechávať aspoň občasné radovánky s dildom či vibrátorom). Je to však normálny a len dočasný stav, ktorý sa dá spríjemniť lubrikačným gélom a ohľaduplným parterom. Pokračovanie na ďalšej strane.  

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});