Naje sa, urobí v kuchyni bordel a spokojne si ľahne pred telku... Slovenky OPÍSALI, z akého chlapského správania ich triafa ŠĽAK!

Milujeme ich, staráme sa o nich, spoliehame sa na nich a sme s nimi v dobrom aj v zlom. No niektoré zlozvyky partnerov nám poriadne lezú ...
  • Zdroj: Getty/Photodjo

Milujeme ich, staráme sa o nich, spoliehame sa na nich a sme s nimi v dobrom aj v zlom. No niektoré zlozvyky partnerov nám poriadne lezú na nervy. Vyspovedali sme okolie, aby sme sa mohli s vami podeliť.

„Začne ma bozkávať a hladkať vždy vtedy, kedy som najviac vytočená. Ani hovoriť nemusím, že to ma ešte viac dokáže rozhnevať. A on sa na tom baví!“ (Vera, 31)

„Je to pokojný, dobrý manžel, no v aute sa mení na pretekára. Hrá sa na Lewisa Hamiltona. Lenže zabúda na to, že pod zadkom má starý črep z roku pána.“ (Mária, 59)

Kamoška len na sex? Väčšina mužov nadšene pritakáva, no čo na to ženy? Tu sú ich úprimné odpovede Zobraziť článok

„Nikdy nechce zavolať montéra či opravára, všetko chce dať dokopy on sám. Technické zdatnosti mu chýbajú, preto sa u nás rozpadávajú nočné stolíky, odlupuje sa tapeta a pred dvoma týždňami v noci nám spadol obraz na podlahu. Najnovšie sa chystá opraviť rolety v kuchyni aj obývačke. Už sa teraz trasiem.“ (Adriana, 42)  

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});