Naje sa, urobí v kuchyni bordel a spokojne si ľahne pred telku... Slovenky OPÍSALI, z akého chlapského správania ich triafa ŠĽAK!

Milujeme ich, staráme sa o nich, spoliehame sa na nich a sme s nimi v dobrom aj v zlom. No niektoré zlozvyky partnerov nám poriadne lezú ...
  • Zdroj: Getty/Photodjo

Milujeme ich, staráme sa o nich, spoliehame sa na nich a sme s nimi v dobrom aj v zlom. No niektoré zlozvyky partnerov nám poriadne lezú na nervy. Vyspovedali sme okolie, aby sme sa mohli s vami podeliť.

„Plyny. Plyny. Plyny! Veľmi ma to hnevá a nerozumiem, prečo sa nedokáže premiestniť na toaletu a tam sa zatvoriť na chvíľu. Dookola točí o svojich dokrútených črevách alebo viní z toho stravu, ktorú som navarila.“ (Aneta, 29)

„Naje sa, urobí bodrel v kuchyni, všetko nechá na kuchynskej linke, rozumej tomu špinavé taniere, hrnce, kúsky jedla aj omrvinky a spokojne si ľahne pred telku. X-krát som mu vysvetľovala, že nemám čarovný prútik!“ (Oľa, 34)

Radšej hrubší a kratší, alebo tenší a dlhší? Slovenky prezradili, akú má mať ideálny muž dole "výbavu“ Zobraziť článok

„Blíži sa k 70-ke, na hlave má dokopy 6 vlasov a teraz si ich nechal narásť. Každý deň mu musím urobiť cop a pripnúť z dvoch bokov aj sponky do šedín.“ (Elena, 64)

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});