Spoznali by ste ešte toto malé dievčatko? Z dcéry Moniky z Priateľov vyrástla NÁDHERNÁ žena!

Na krku sladkých osemnásť a za rodičov má hollywoodsky herecký pár Courteney Cox a Davida Arquettea. Celebritná dcéra asi uznala, že ...

Na krku sladkých osemnásť a za rodičov má hollywoodsky herecký pár Courteney Cox a Davida Arquettea. Celebritná dcéra asi uznala, že nadišiel čas sa trochu zviditeľniť.

Fotogaléria

Lenže časom sa z malého dievčatka stala krásna dospelá slečna, ktorá na svojom insta profile nazbierala vyše tristotisíc fanúšikov. Vybrala sa v stopách úspešných rodičov, a pokúša sa presadiť herectvom a spevom. Na sociálnych sieťach sa zatiaľ prezentuje aj štíhlu postavou, ktorú sa nehanbí ukázať ani v slušivých bikinách.

Objavila sa už v snímkach ako Just Before I Go (komediálna dráma, 2014) či otcovom športovom dokumente ako o hercovi / wrestlerovi You Cannot Kill David Arquette (2020).

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston ukázala, ako ohúriť dávno zabudnutým trendom: Nech sa páči, takto sa nosia "ZVONY"! Zobraziť článok

Rodičia sa ju zjavne snažia pretlačiť do šoubiznisu odmalička, a lá nepo baby. V roku 2014 si malá Coco dala mini part na charitatívnom prespievaní skladby Imagine od Johna Lennona pre UNICEF.

Tu sa popri jej rodičoch a tete Patricii objavili aj známe tváre ako napr. Nicole Scherzinger, Idris Elba, Craig David, Nina Dobrev, David Guetta Priyanka Chopra Jones či Katy Perry.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});