Matthew McConaugheyho prezradili okolnosti otcovej smrti: Bol to bizarný POHREB! Moja matka odmietla zakryť plachtou jeho prirodzenie, šokoval

Hollywoodsky herec Matthew McConaughey (53) prezradil intímne až neuveriteľné udalosti zo života svojej najbližšej rodiny.

Hollywoodsky herec Matthew McConaughey (53) prezradil intímne až neuveriteľné udalosti zo života svojej najbližšej rodiny.

Fotogaléria

Matthew McConaughey na narodil v Texase do rodiny spisovateľky a učiteľky v materskej škole a podnikateľa s rúrami pre ropovody. Začiatkom 90. rokov minulého storočia začal pracovať v televíznych reklamách. V roku 1991 začínal komédiou Omámení a zmätení.

Tom Hanks
Bolestivé TRÁPENIE Toma Hanksa: Peklo po rozvode s prvou manželkou. Čo nedokázal slávny herec rozchodiť, a prečo sa rok 2002 skončil tragicky? Zobraziť článok

Potom prišlo pár malých úloh aj cesta na vrchol. Nakoniec hral v mnohých úspešných filmoch, ako napríklad Amistad, Ponorka U-571, Svadby podľa Mary, Sahara, Tropická búrka, Lemra lemravá, Magic Mike, Vlk z Wall Street či Klub poslednej nádeje, za ktorý získal filmového Oscara aj Zlatý glóbus (2014).

Otec si predpovedal smrť

Jeho otec James malú jasnú predstavu, či skôr intuíciu, ako zomrie. Svojim synom vždy zo žartu hovoril: „Chlapci, ak jedného dňa zomriem, tak to bude počas milovania s vašou mamou.“ A to sa aj stalo. „Keď dosiahol vyvrcholenie, dostal infarkt," prezradil herec pre usatoday.com. Jeho otec zomrel v auguste 1992 ako 63-ročný. Zavolala mu mama Kathleen a oznámila: "Tvoj otec je mŕtvy." Hercovi sa v tom momente podlomili  kolená. „Nemohol som tomu uveriť. Je to môj otec. Nikto alebo nič ho nemohlo zabiť. Okrem mamy," dodal.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});