Fanúšikovia Nicole Scherzinger mali problémy s návalmi tepla: Vyprsená ukázala, ako sa otužuje!

Exotická frotmanka americkej dievčenskej kapely Pussycat Dolls je idolom mnohých mužov aj žien. Minimálne pre svoju ukážkovú postavu.

Exotická frotmanka americkej dievčenskej kapely Pussycat Dolls je idolom mnohých mužov aj žien. Minimálne pre svoju ukážkovú postavu.

Fotogaléria

K pravidelnému pohybu Nicole (44) pridala aj otužovanie. A kto to nerobí za účasti sociálnych sietí, tak ten ako by to ani nerobil. Speváčka k nedávnemu chladivému príspevku na insta-profil napísala: „Pondelková nálada. Ľadový kúpeľ pri 37 stupňoch Fahrenheita (v prepočte cca 2,7 °C, pozn. red.) počas 6 minút. Žiadna bolesť. Žiadny zisk“.

Pri spomínanej teplote a čase je jasné, že nie je v tomto smere žiadnou začiatočníčkou. Pre úvod sa odporúča začať s otužovaním v chladnej vode počas 30 sekúnd. Speváčka havajského pôvodu je už oveľa ďalej. Dôležité je samozrejme aj správne dýchanie.

Sprchujete sa v studenej, či teplej vode? Naoko banálna vec má obrovský vplyv na vaše telo, ale aj na CHUDNUTIE! Zobraziť článok

Otužovanie ako také má priaznivý zdravotný vplyv na našu imunitu, zlepšuje krvný obeh, potláča prejavy rôznych alergií, pomáha utužovať mentálne zdravie a zrýchľuje metabolizmus (čo môže pomôcť pri chudnutí) 

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});