Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Vyspovedali sme Slovenky, či mali SVADOBNÚ NOC ako sa patrí: Pozor, budete sa červenať!

Prišiel ten dôležitý a vysnívaný deň - snehobiele šaty, všade plno rodiny a priateľov, váš princ je v obleku a čoskoro obaja vyslovíte ...

Prišiel ten dôležitý a vysnívaný deň - snehobiele šaty, všade plno rodiny a priateľov, váš princ je v obleku a čoskoro obaja vyslovíte súhlasné áno, ktoré vás spojí v dobrom aj zlom...

Fotogaléria

Slovom, je z toho krásna svadba ako remeň. Konečne sa skončia mesiace príprav, stresu, plaču, zháňania desiatok rôznych maličkostí, ktoré z toho všetkého urobia nezabudnuteľný zážitok. Ale svadba nie je len o obrade a hostine.

Mladomanželia by si „svoj deň“ mali užiť aj v erotickej horizontálnej rovine. Sex s čerstvou nevestou/ženíchom je predsa len iný, ako nejaká dovolenková rýchlovka či gaučová víkendovka.

Preto sme naštartovali mail a diktafón a vybrali sa zohnať odpovede na anketovú otázku: „Mali ste vášnivú svadobnú noc so všetkým čo k tomu patrí? Smelo prezradíme, že občas sme sa aj červenali.

„Vydávala som sa s bruškom, takže som bola rada, že ma nenapínalo a vrchol nášho svadobného sexu bol, že mi v noci masíroval ubolené nohy. Ale asi ste chceli počuť niečo iné, že?“ (Zuzka, 37)

Vaše najväčšie trapasy pri sexe: Toto sa nedá vymyslieť, to napísal sám život! Zobraziť článok

„V mojej dedine sú chlapi opití na svadbe už od rána, tak nič nebolo. A vášnivé už vôbec nie. K činu sa dostal až tak za dva dni.“ (Maca, 43)

„Užili sme si to, ako sa patrí. Manžel nepije, tak sa držal na triezvo, aby mohol byť parádny mladomanželský sexík. Po polnočnom očepčení sme sa vrátili dolu až po hodine a pol. Ostatní si mysleli, že už sme niekde zaspali na gauči. Potom svadba žila do šiestej rána.“ (Lenka, 50)  

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});