Nemusíte mať doma pancierový trezor: Na TÝCHTO miestach zlodeji vaše peniaze, šperky a iné cennosti určite NENÁJDU!

Ak nemáte doma nedobytný trezor, tak musíte na ochranu svojich cenností použiť lesť. Máme pár tipov, aby prípadní zlodeji od vás odchádzali ...

Ak nemáte doma nedobytný trezor, tak musíte na ochranu svojich cenností použiť lesť. Máme pár tipov, aby prípadní zlodeji od vás odchádzali s prázdnymi rukami.

Fotogaléria

Vrátiť sa do vykradnutého bytu nechce zažiť nikto z nás. Zlodeji pracujú na princípe, že v čo najkratšom čase potrebujú zobrať čo najviac hodnotných vecí. Každou stratenou sekundou sú bližšie k odhaleniu či zatknutiu. Preto im treba hľadanie maximálne znepríjemniť.

Dávno preč sú časy, kedy mali ľudia obálku s peniazmi v šuplíku pod spodnou bielizňou alebo uložené v knihe s vyrezanými vnútornými stranami v domnienke, že tam sú v bezpečí. Tam nikdy neboli. Dnes ani domáci trezor nie je veľkou prekážkou.  

Finančná starostlivosť o seba sa často vynecháva z ponuky super tipov pre vaše lepšie ja.
Finančný základ znižuje stres, navodzuje pocit šťastia a otvára nové príležitosti: Aká vysoká by mala byť vaša ZDRAVÁ ušetrená SUMA? Sledujte to číslo Zobraziť článok

Poradíme vám, kam sa zlodeji takmer vôbec nepozerajú:

Falošná elektrická zásuvka

Síce to vyžaduje trochu úsilia a času, ale vždy sa to oplatí viac ako prísť o úspory. Takéto zásuvky dostať na internete hotové, stačí ich potom len šikovne nainštalovať v byte.

Plechovka/sklenený pohár v špajzi

Povedzme, že v nej máte presypané kakao (alebo strukoviny). Pokiaľ na dne necháte trochu prášku, uložíte naň cennosti v igelitovom vrecku, a potom nádobu opäť dosypete (aby nič nehrkalo), podozrenie zlodeja je takmer na nule. Pri väčšom množstve plechových obalov nemá čas všetky kontrolovať. Hlavne nezabudnite vy, ktorá to je.    

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});