Finančný základ znižuje stres, navodzuje pocit šťastia a otvára nové príležitosti: Aká vysoká by mala byť vaša ZDRAVÁ ušetrená SUMA? Sledujte to číslo

Výskum ukazuje, že problémy s peniazmi môžu ovládnuť myseľ a oslabiť tak silu vôle a kognitívne funkcie človeka. A to nemusí dopadnúť ...
  • Zdroj: Getty/agrobacter

Výskum ukazuje, že problémy s peniazmi môžu ovládnuť myseľ a oslabiť tak silu vôle a kognitívne funkcie človeka. A to nemusí dopadnúť dobre!

Je potrebné pravidelne cvičiť? Meditovať? Uistiť sa, že máte dostatok času na seba? Nasledovať svoje vášne, kamkoľvek vás zavedú? Nájsť svoju pravú lásku? Praktizovať sebalásku? Vyjadriť svoju kreativitu? Praktizovať vďačnosť?

Všetky tieto veci sú samozrejme podstatné, no skutočne užitočné rady v oblasti starostlivosti o seba sa môžu uberať aj celkom inou cestou.

Najlepšia starostlivosť o seba je finančná starostlivosť, vrátane schopnosti zarábať si na živobytie a rozvíjať dobré peňažné návyky.

Kočky, pravidlo JEDNÉHO eura vám ušetrí množstvo peňazí! Ak začnete fungovať TAKTO, budete bohatšia Zobraziť článok

Ak nemáte zverenecký fond alebo iný spoľahlivý zdroj príjmu, naučiť sa potrebné postoje a zručnosti, aby ste sa mohli uživiť, platiť účty, šetriť peniaze a budovať bezpečný finančný základ, musí byť prioritou č. 1. Vaše duševné zdravie, vaše fyzické zdravie, kvalita života a dokonca aj vaše sebavedomie a emocionálne zdravie sú s tým spojené.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});