Kočky, pravidlo JEDNÉHO eura vám ušetrí množstvo peňazí! Ak začnete fungovať TAKTO, budete bohatšia

Účinná stratégia na ochranu vašich financií pred zlými nákupmi EXISUTUJE! Osvojte si tzv. pravidlo jedného eura a uvidíte, čo sa stane.

Účinná stratégia na ochranu vašich financií pred zlými nákupmi EXISUTUJE! Osvojte si tzv. "pravidlo jedného eura" a uvidíte, čo sa stane.

Fotogaléria

Takmer vôbec nenosíte tú kabelku, ktorú ste si naposledy kúpili, lodičky z výpredaja vám vôbec nesedia a priznávate, že desať bielych tričiek je viac než dosť a jedenáste už nepotrebujete? Ste na dobrej ceste.

"Pravidlo jedného eura" pochádza od Bernadette Joy, zakladateľky Crush Your Money Goals a hovorí, že cena za použitie by mala byť 1 € alebo menej. Vysvetlíme.

Ako efektívne ušetriť na energiách, aby vás ťažká doba zasiahla menej? Ponúkame 7 užitočných rád (1. časť) Zobraziť článok

Príklad: Vaše vytúžené topánky stoja 120 €. Ak ste si istá, že si ich obujete aspoň 120-krát, kúpte si ich. Ak nie, nechajte ich v obchode. Takéto úvahy vám pomôžu uvedomiť si skutočný význam a hodnotu predmetu, ktorý chcete. Alebo možno ani nechcete, len si to v daný moment neuvedomujete.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});