Tieto ženské hviezdy šoubiznisu NEDOKONČILI ani strednú školu, chýba im maturita, ale na konte majú milióny dolárov a zástupy fanúšikov!

Celú mladosť sme počúvali z okolia, že na to, aby sme sa mali v živote dobre, musíme vyštudovať kvalitnú univerzitu a nájsť si dobre ...

Celú mladosť sme počúvali z okolia, že na to, aby sme sa mali v živote dobre, musíme vyštudovať kvalitnú univerzitu a nájsť si dobre platenú prácu.

Fotogaléria

Lenže potom sám život ukáže, že poctivé dranie školských lavíc nám vytúžené milióny nezarobilo a naopak ich majú ľudia s nižším vzdelaním. Nasledujúce ženské hviezdy šoubiznisu sa školou veľmi netrápili, a dnes majú peniaze aj popularitu. A pritom nedokončili ani strednú školu! Mali však v živote iné veľmi dôležité veci – krásu, usilovnosť, talent. A šťastie!

Gisele Bündchen

Ako mladú 14-ročnú slečnu ju objavili módny agent v nákupnom centre v brazílskom Sao Paule. Gisele kvôli kariére modelky bez váhania opustila školu. Finančne chýbajúce vzdelanie vôbec necíti, lebo našťastie dlhodobo patrí k najlepšie plateným modelkám.

Gisele Bundchen pose pour la nouvelle campagne du bijoutier bresilien Vivara.
Gisele Bündchen radí, ako si do života pritiahnuť šťastie: Dôležité je uvedomiť si TÚTO vec! Zobraziť článok

Cameron Diaz

Kráska zo San Diega opustila v 16-tich strednú školu, aby sa mohla naplno venovať modelingu. Jej blond hrivu a široký úsmev si po piatich rokoch všimol aj svet filmu. Po komédii Maska sa stala známou herečkou a sexsymbolom. Vidieť ste ju mohli aj v úspešných filmoch ako Svadba môjho najlepšieho priateľa, Niečo na tej Mary je, Charlieho anjeli, Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive, Mrcha učiteľka či Sex Tape.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});