Tieto ženské hviezdy šoubiznisu NEDOKONČILI ani strednú školu, chýba im maturita, ale na konte majú milióny dolárov a zástupy fanúšikov!

Celú mladosť sme počúvali z okolia, že na to, aby sme sa mali v živote dobre, musíme vyštudovať kvalitnú univerzitu a nájsť si dobre ...

Celú mladosť sme počúvali z okolia, že na to, aby sme sa mali v živote dobre, musíme vyštudovať kvalitnú univerzitu a nájsť si dobre platenú prácu.

Fotogaléria

Kate Winslet

Mala iba 22 rokov a už hrala v megaúspešnom oscarovom veľkofilme Titanic. Pritom ako 16-ročná začala pracovať v obchode s lahôdkami, ale cieľavedome si budovala hereckú kariéru návštevami dramatických kurzov a divadelnými vystúpeniami. Málokto dnes verí, že má ledva strednú školu. Je jednou z mála herečiek, ktorá vyhrala tri zo štyroch hlavných amerických ocenení.

Kate Winslet predala svoj strešný duplex v New Yorku za 5,3 milióna dolárov.
Zariadenie v byte Kate Winslet odhalilo jej vkus: Luxus z Titanicu nečakajte! Zobraziť článok

Hilary Swank

Ďalšia americká herečka, ktorá to dotiahla ďaleko aj bez maturity, hoci to v jednom rozhovore úprimne oľutovala. Škole zamávala na rozlúčku v šestnástich. Osud ju našťastie zavial do oscarových filmov ako Chlapci neplačú a Million Dollar Baby. Okrem herectva si úspešne vyskúšala aj filmovú produkciu.  

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});