Gisele Bündchen radí, ako si do života pritiahnuť šťastie: Dôležité je uvedomiť si TÚTO vec!

Brazílska modelka Gisele Bündchen dbá na harmóniu tela a duše a odporúča to aj svojim sledovateľom. Na svojom Instagrame radí, ako si ...

Brazílska modelka Gisele Bündchen dbá na harmóniu tela a duše a odporúča to aj svojim sledovateľom. Na svojom Instagrame radí, ako si do života pritiahnuť šťastie.

Fotogaléria

Metódy, „ako žiť vyrovnane a spokojne“ už vo svojich príručkách opísali mnohí autori, otázkou zostáva, ktoré z nich fungujú – a či je vôbec možné aplikovať ich do praxe. 

Napíšte na červený papier 9 želaní a uvidíte, čo sa stane: Tento rituál vám prinesie šťastie! Zobraziť článok

So svojimi odporúčaniami prichádza aj dlhonohá Gisele, ktorá je v rámci svojej instagramovej komunity považovaná za autoritu v oblasti spirituality a osobného rozvoja.

Podľa nej nezáleží na tom, v ktorom kúte sveta žijeme ani na tom, aké veľké majetky vlastníme. Kľúčovou zložkou šťastia má byť „obyčajná“ vďačnosť.

Tá „v nás prebúdza to najlepšie, má silu transformovať našu energiu, robí život ľahším a šťastnejším! Pestovanie vďačnosti znamená, že si uvedomujeme, aké požehnanie je byť nažive. Som každý deň vďačná za príležitosti, ktoré mám na zlepšenie a za každého človeka (v minulosti i súčasnosti), ktorý so mnou zdieľa túto cestu,“ napísala modelka pri príležitosti Dňa vďakyvzdania. 

Dotkla sa aj boľavej duše, ktorú si častokrát mylne spájame s prehrou. Podľa Gisele ide naopak o skvelú príležitosť zmeniť sa a poriadne na sebe zamakať! Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});