Cameron Diaz oslávila 50. narodeniny: Pozrite sa, ako rokmi rástla do krásy!

V utorok oslávila americká herečka a bývalá modelka tridsiate druhé narodeniny hneď po svojich sladkých osemnástinách. To nám dáva rovné ...

V utorok oslávila americká herečka a bývalá modelka tridsiate druhé narodeniny hneď po svojich sladkých osemnástinách. To nám dáva rovné pol storočie. :-)

Fotogaléria

Pri modrookej blondínke so širokým úsmevom muži niekedy ani nedýchali. V 16. rokoch odišla kvôli modelingu z domu, a niekoľko rokov fotila po celom svete. Štíhla kráska sa postupne dostala k filmu.

Pozrite si galériu, ktorá zachytáva Cameron od začiatku jej kariéry až po súčasnosť >>>

Ako 19 ročná debutovala vo filme Ona nie je anjel. Vedomá si slabého hereckého prejavu sa zapísala na lekcie herectva a následne bola obsadená do komédie Maska s komikom Jimom Carreym. Tá sa stala jedným z najúspešnejších filmov roka 1994 a Cameron sa takmer za noc stala novým sexsymbolom.  

Určite ostane nezabudnuteľná v množstve bláznivých komédií, ako napr. Niečo na tej Mary je, Charlieho anjeli, Pozná ju ako svoje boty, Svadba môjho najlepšieho priateľa, Mrcha učiteľka...  Kedysi bola Camerom najlepšie platenou herečkou - za film dostávala aj 30 miliónov dolárov!

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});