Zanedbávate pohyb? Pozor, riskujete VEĽA! Odborníci o tom, koľko minút cvičenia eliminuje riziko rakoviny, chôdza vám stačiť nebude!

Pravidelný pohyb zohráva významnú úlohu nielen v otázke onkologickej prevencie, ale aj pri rekonvalescencii pacientov, zmierňovaní možných ...

Pravidelný pohyb zohráva významnú úlohu nielen v otázke onkologickej prevencie, ale aj pri rekonvalescencii pacientov, zmierňovaní možných vedľajších účinkov liečby či pravdepodobnosti recidívy.

Fotogaléria

Výskumy potvrdzujú, že pacienti, ktorí pravidelne cvičia, majú väčšiu šancu na zotavenie a dlhodobejšie prežitie bez závažnejších komplikácií. Dennodenná aktivita navyše reguluje čas strávený sedením, ktoré zhoršuje pozitívne vyhliadky a tiež zvyšuje pravdepodobnosť vzniku rakoviny prsníka a niektorých ďalších typov rakoviny.

Hlavné ZDRAVOTNÉ PROBLÉMY, ktoré číhajú na ženy po 40-ke: Začnite si hneď všímať a riešiť TOTO a budete šťastná a v pohode Zobraziť článok

Ako so všetkým, aj v tomto prípade treba poznať mieru a nič nepodnikať na vlastnú päsť, keďže v určitých fázach ochorenia môže mať pohyb tiež negatívne účinky. Vždy sa preto o svojich možnostiach poraďte s lekárom.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});