Chcete vyzerať ako BOHYŇA Jennifer Lopez? Koľkokrát cvičí a čo si dá na tanier? Speváčkino tajomstvo je odhalené, vyskúšajte!

53-ročná latino diva je známa svojimi sexi krivkami, ktorými zotrie aj o 20 rokov mladšie ženy. Čo je jej tajomstvom?

53-ročná latino diva je známa svojimi sexi krivkami, ktorými "zotrie" aj o 20 rokov mladšie ženy. Čo je jej tajomstvom?

Fotogaléria

Za dokonalým vzhľadom speváčky nie je len genetika, ale hlavne tvrdá práca. Dokonca aj jej vlastný instagramový profil je dôkazom toho, že na sebe pravidelne doslova drie.

Kate Upton
Sledujte, ako sa telo Kate Upton BRUTÁLNE VYLEPŠUJE – a vyskúšajte si to sami! S týmto fitness plánom od jej trénera Zobraziť článok

Akému cvičeniu sa venuje?

J.Lo cvičí minimálne 4x týždenne vo fitness centre spolu so svojím – nie jedným, ale dvoma trénermi! Počas tréningu sa sústreďujú na posilňovanie celého tela, pričom sa nebojí váh, pretože vie, že práve ony jej krásne vyformuje telo.

Skúsili ste už tanec okolo tyče?
Nielen pre striptérky: 5 super benefitov, ktoré vám prinesie pol dance Zobraziť článok

Rovnako pravidelne absolvuje hodiny tanca, pri ktorom spáli stovky kalórií.  Cudzí jej nie ani pole dance, čiže tanec okolo tyče, kde zapája niekoľko svalov naraz a zároveň efektívne spevňuje ruky.

Inšpirácia z kuchyne

Pekná postava nie je iba o cvičení, ale aj o vyváženej a zdravej strave. Takmer všetko, čo si Jennifer položí na tanier, musí byť čerstvé. Snaží sa vyhýbať spracovaným potravinám a radšej si dopraje sladké zemiaky, vločky, tmavú ryžu či quinou.

Čo jedia a čo nie? Pozrite sa, čo raňajkujú najkrajšie ženy planéty! Zobraziť článok

Vždy dáva prednosť listovej zelenine a jej jedálniček je obohatený bielkovinami, ktoré konzumuje vo vajíčkach a morčacom či kuracom mäse.

Pozor, tento článok nie je o zápase s dokonalosťou, aj malé kroky sú predsa krokmi, ktoré sa rátajú. Vie to aj Lopezka, ktorá je tiež len človek! Aj ona občas siahne po veciach, ktoré nie sú práve najzdravšie. V slabších chvíľkach nedá dopustiť na pizzu a waffle, takže, chápete...  

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});