3 ťažkosti, ktoré so sebou prináša dlhodobý vzťah: Ak sa spoločne dokážete POPASOVAŤ s týmto, pravdepodobne ustojíte všetko!

Pokiaľ ide o vzťahy, existujú všeobecné predstavy o tom, ako by mali vyzerať a fungovať. Väčšina ľudí nie je pripravená na výzvy dlhodobého ...
  • Zdroj: Getty/PixelsEffect

Pokiaľ ide o vzťahy, existujú všeobecné predstavy o tom, ako by mali vyzerať a fungovať. Väčšina ľudí nie je pripravená na výzvy dlhodobého partnerstva, pretože to môže existovať len vďaka flexibilite a otvorenosti oboch partnerov. A čo vy?

2. Nudný sexuálny život

Po ohňostrojoch hormónov na začiatku vzťahu spadne mnoho párov do často nudnej rutiny. Ak však o svojich potrebách otvorene komunikujete, môžete ľahko oheň udržať pri živote. 

Brutálne žiarlim! Som žena, ktorá NEDOVOLÍ chlapovi ani pozrieť na druhú! A ako sú na tom ostatní Slováci? Pripravte sa na NÁVAL emócií a riadne bomby Zobraziť článok

3. Slabnúce emocionálne spojenie

Aj v zdravých a emocionálne stabilných vzťahoch príde k momentom citového odlúčenia. Viete sa s nimi vysporiadať? Iba v prípade, že sú kritické body ozrejmené a komunikované, dostanete možnosť uniknúť z negatívnej špirály. 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});