3 ťažkosti, ktoré so sebou prináša dlhodobý vzťah: Ak sa spoločne dokážete POPASOVAŤ s týmto, pravdepodobne ustojíte všetko!

Pokiaľ ide o vzťahy, existujú všeobecné predstavy o tom, ako by mali vyzerať a fungovať. Väčšina ľudí nie je pripravená na výzvy dlhodobého ...
  • Zdroj: Getty/PixelsEffect

Pokiaľ ide o vzťahy, existujú všeobecné predstavy o tom, ako by mali vyzerať a fungovať. Väčšina ľudí nie je pripravená na výzvy dlhodobého partnerstva, pretože to môže existovať len vďaka flexibilite a otvorenosti oboch partnerov. A čo vy?

Žijeme v rýchlom svete, kde sú dlhodobé vzťahy čoraz zriedkavejšie. Ale stále existujú a pre nás ľudí ako spoločenské bytosti sú mimoriadne dôležité. Nie všetci však dokážu ustáť výzvy, ktoré vzťah prináša. 

Kde nájsť toho PRAVÉHO? Dámy, zabudnite na online zoznamovanie, skutočná LÁSKA vás čaká na týchto miestach! Zobraziť článok

1. Rozdiely charakterov

Na začiatku vzťahu ste často fascinovaní rozdielmi medzi vami. Charakterové vlastnosti, skúsenosti alebo koníčky, ktoré má ten druhý, pôsobia zaujímavo. Protiklady sa možno priťahujú, no po určitom čase sa môžu stať výzvou, ktorú je ťažké prekonať. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});